more »" />

 
 

Werkfilm

 

Jó hangulatú és különösen jó illatokkal kibélelt fotózáson estünk át: marhasülteket kaptunk lencsevégre a magyar BBC GoodFood számára. A késztermék majd a magazin következő számában lesz látható, de ilyen húsból csak csoda születhet. Amikor vettem, a hentessel olyan áradozva beszéltünk erről a gyönyörű darabról, ahogyan régi brit klubokban beszéltek valaha a lovakról, a műalkotásokról vagy nem utolsósorban a nőkről… Így nem is tudom, hogy romlott-e a világ, mert belőlünk már a marhahús is képes kicsiholni a magasztos érzelmeket, vagy éppen javult-e a világ, hiszen demokratikusan tágul az áradozásra érdemes alanyok listája. Amúgy mindenki jobban jár a marhahús melletti szenvedéllyel, hiszen a lovak már nem sok vizet zavarnak, a műalkotások megszerzése kevesek kiváltsága, a nőket pedig többnyire nem tudjuk megtartani, ha meg is szerezzük…

A szeletelési stratégia megbeszélése

Ördögh Bálint szerkesztő, Nimila Ági stylist, jómagam és Izbéki Gábor főszerkesztő a fotózás utáni maradványokkal...

 

No comments

Be the first one to leave a comment.

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.


____________________________

 

szeptember 2019
H K S C P S V
« szept    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

 

Rémséf: Blumenthal otthon – meg az ötfűszeres kacsamell

Rémséf: Blumenthal otthon – meg az ötfűszeres kacsamell

      A csöndesen, de megátalkodottan excentrikus Blumenthalt nézni ugyan szeretjük, talán a főztjét is megkóstolnánk,...

 
A nagy guacamole-vita

A nagy guacamole-vita

      A guacamole az egyik legjobb nyári (meg téli, tavaszi, őszi) mártogatós, a jellegtelen avokádó lenyűgöző...

 
Portobello csodája

Portobello csodája

      Az ember gyanútlanul azt hihetné, hogy Portobello valami szívbemászó olasz kikötőváros, a Földközi-tenger...

 
A csőre töltött grillszezon

A csőre töltött grillszezon

      A grillezés évről évre egyre kevésbé nemzetidegen a borongós magyar lélektől. Talán ebben a sokat...

 
Babra, magyar!

Babra, magyar!

      Ha egyszer egy üzlet beindul… – szokták sóhajtozni, s Bud Spencernek – azaz Carlo Pedersolinak –...

 
A húsvéti kalács unokahúga: az igazi briós

A húsvéti kalács unokahúga: az igazi briós

      Ha eluntátok, hogy húsvétra kalácsot fonjatok, akkor süssetek brióst, amely nem teljesen úgy készül,...

 
Egy zsák újkrumplit cipel a tavasz

Egy zsák újkrumplit cipel a tavasz

        Konyhánkban évek óta a harmatos lelkű újburgonya meg az ujjaink közül csintalanul ki-kiugráló...

 
 

Német blogok