more »" />

 
 

Karrier! Kéretik gratulálni

 

Mindenkit elfoghat az irígység, beléptem a sztárkategóriába. Már csak a legvégső lépcsőfok bevétele (megtétele?) van hátra, celebbé válni. Remélem ez is sikeres lesz, ha már hónapok óta különórákra járok Kiszel Tündéhez. Bele kell azonban húznom, mert a leépülésem üteme nem kielégítő.
De a lényeg az, hogy sztárséf lettem, amit köszönök az nlcafé.hu-nak, igazán kedvesek voltak, noha nem vagyok séf, sztár még kevésbé, de az ilyetén vélemények mindig jólesnek. S noha roppant józan pasi vagyok, szembedícséréssel nálam mindent el lehet érni, remélem, ez nem szivárog szét a diákjaim között.
Szóval, köszi nlcafe!

 

No comments

Be the first one to leave a comment.

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.


____________________________

 

július 2019
H K S C P S V
« szept    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

 

Rémséf: Blumenthal otthon – meg az ötfűszeres kacsamell

Rémséf: Blumenthal otthon – meg az ötfűszeres kacsamell

      A csöndesen, de megátalkodottan excentrikus Blumenthalt nézni ugyan szeretjük, talán a főztjét is megkóstolnánk,...

 
A nagy guacamole-vita

A nagy guacamole-vita

      A guacamole az egyik legjobb nyári (meg téli, tavaszi, őszi) mártogatós, a jellegtelen avokádó lenyűgöző...

 
Portobello csodája

Portobello csodája

      Az ember gyanútlanul azt hihetné, hogy Portobello valami szívbemászó olasz kikötőváros, a Földközi-tenger...

 
A csőre töltött grillszezon

A csőre töltött grillszezon

      A grillezés évről évre egyre kevésbé nemzetidegen a borongós magyar lélektől. Talán ebben a sokat...

 
Babra, magyar!

Babra, magyar!

      Ha egyszer egy üzlet beindul… – szokták sóhajtozni, s Bud Spencernek – azaz Carlo Pedersolinak –...

 
A húsvéti kalács unokahúga: az igazi briós

A húsvéti kalács unokahúga: az igazi briós

      Ha eluntátok, hogy húsvétra kalácsot fonjatok, akkor süssetek brióst, amely nem teljesen úgy készül,...

 
Egy zsák újkrumplit cipel a tavasz

Egy zsák újkrumplit cipel a tavasz

        Konyhánkban évek óta a harmatos lelkű újburgonya meg az ujjaink közül csintalanul ki-kiugráló...

 
 

Német blogok