more »" />

 
 

Dedikálás – jó szombat volt

 

Köszönöm!

Kedves olvasóim, kedves rokonok, ismerősök és főleg ti, akik a legtöbben voltatok, kedves ismeretlenek, köszönöm nektek, hogy eljöttetek, hogy sokan voltatok, és két órán át folyamatosan jöttetek a Konyhanyelv-dedikálásra a Könyvfesztiválon!

Annyi üröm volt csak az örömben, hogy a legszűkebb baráti kör közül egyetlenegy sem jött el. Persze, tudom, egyénekre lebontva mindenkinek megvan a maga oka arra, hogy miért nem, de ilyenkor elgondolkodom, hogy mitől barátság a barátság, ha egy neked nagyon fontos pillanatban közülük egyetlen egy, EGY SEM ér rá(d).
Vagy túldimenzionálom a dolgokat, vagy tényleg nem vagyok túl szerethető hosszú távon, ezzel is szembe kell nézni.

De a legkedvesebb pillanat mindent feledtetett: az egyik, korábban sose látott olvasómtól egy tollat kaptam ajándékba, gravírozott Konyhanyelv felirattal… Köszönöm, Zoli! Ha hamarabb kapom, azzal dedikálom az összes kötetet, lett volna munkája a tollnak, de ezentúl mindig ezt fogom használni erre a célra. :)

A könyv vásárlóit egyébként melaszos madeleine-nel korrumpáltam, ez járt minden kötet mellé, de azoknak is, akik csak nézelődtek. Receptje adhoc-módon aznap reggel született meg, így a könyvben nincs benne, de itt elolvasható.

A képernyőről jól ismert Magos Zolival, aki a könyv hátsó borítójára került ajánlást írta.

Béres Dáviddal, aki végigfotózta a könyvet

Fotók: Schwember Sándor
 

No comments

Be the first one to leave a comment.

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.


____________________________

 

május 2019
H K S C P S V
« szept    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

 

Rémséf: Blumenthal otthon – meg az ötfűszeres kacsamell

Rémséf: Blumenthal otthon – meg az ötfűszeres kacsamell

      A csöndesen, de megátalkodottan excentrikus Blumenthalt nézni ugyan szeretjük, talán a főztjét is megkóstolnánk,...

 
A nagy guacamole-vita

A nagy guacamole-vita

      A guacamole az egyik legjobb nyári (meg téli, tavaszi, őszi) mártogatós, a jellegtelen avokádó lenyűgöző...

 
Portobello csodája

Portobello csodája

      Az ember gyanútlanul azt hihetné, hogy Portobello valami szívbemászó olasz kikötőváros, a Földközi-tenger...

 
A csőre töltött grillszezon

A csőre töltött grillszezon

      A grillezés évről évre egyre kevésbé nemzetidegen a borongós magyar lélektől. Talán ebben a sokat...

 
Babra, magyar!

Babra, magyar!

      Ha egyszer egy üzlet beindul… – szokták sóhajtozni, s Bud Spencernek – azaz Carlo Pedersolinak –...

 
A húsvéti kalács unokahúga: az igazi briós

A húsvéti kalács unokahúga: az igazi briós

      Ha eluntátok, hogy húsvétra kalácsot fonjatok, akkor süssetek brióst, amely nem teljesen úgy készül,...

 
Egy zsák újkrumplit cipel a tavasz

Egy zsák újkrumplit cipel a tavasz

        Konyhánkban évek óta a harmatos lelkű újburgonya meg az ujjaink közül csintalanul ki-kiugráló...

 
 

Német blogok