more »" />

 
 

Nyomás!

 
 

Ez már papíron van!

Az elmúlt hetekben sokat dolgoztunk az új könyv fotózásának befejezésén, a címlap elkészítésén, de végül készen lettünk, már nyomják a könyvet. Napokon belül kézbe is vehető! Emlékezetesek maradnak azok a pillanatok, amikor Dávid egyensúlyozott a mosókonyhából előrángatott létra tetején, hogy megfelelő szögben láthassa a gép a fotó tárgyát – noha nem is pillanatokról volt itt szó, sokkal inkább órákról. Néha egy egyszerűnek tűnő kép fotózása izzaszt meg a legjobban, főleg olyankor, ha a fejünkben már megvan a kép, csak meg kell valósulnia, de pontosan az elképzeléseknek megfelelően. Ilyenkor kattan újra és újra a gép, mígnem jön a sóhaj, hogy megvan…

Stúdió lett a lakás
Éjfélre járt, ez rajtunk meglátszott, de a képen szerencsére nem
Megvan!

 

 

No comments

Be the first one to leave a comment.

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.


____________________________

 

május 2019
H K S C P S V
« szept    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

 

Rémséf: Blumenthal otthon – meg az ötfűszeres kacsamell

Rémséf: Blumenthal otthon – meg az ötfűszeres kacsamell

      A csöndesen, de megátalkodottan excentrikus Blumenthalt nézni ugyan szeretjük, talán a főztjét is megkóstolnánk,...

 
A nagy guacamole-vita

A nagy guacamole-vita

      A guacamole az egyik legjobb nyári (meg téli, tavaszi, őszi) mártogatós, a jellegtelen avokádó lenyűgöző...

 
Portobello csodája

Portobello csodája

      Az ember gyanútlanul azt hihetné, hogy Portobello valami szívbemászó olasz kikötőváros, a Földközi-tenger...

 
A csőre töltött grillszezon

A csőre töltött grillszezon

      A grillezés évről évre egyre kevésbé nemzetidegen a borongós magyar lélektől. Talán ebben a sokat...

 
Babra, magyar!

Babra, magyar!

      Ha egyszer egy üzlet beindul… – szokták sóhajtozni, s Bud Spencernek – azaz Carlo Pedersolinak –...

 
A húsvéti kalács unokahúga: az igazi briós

A húsvéti kalács unokahúga: az igazi briós

      Ha eluntátok, hogy húsvétra kalácsot fonjatok, akkor süssetek brióst, amely nem teljesen úgy készül,...

 
Egy zsák újkrumplit cipel a tavasz

Egy zsák újkrumplit cipel a tavasz

        Konyhánkban évek óta a harmatos lelkű újburgonya meg az ujjaink közül csintalanul ki-kiugráló...

 
 

Német blogok