more »" />

 
 

Indulhat a nyomda

 

Volt pár izzasztó óránk, de végül elkészültünk mindennel. Kétszer fotóztuk a címlapot – bizony, bizony, egy egyszerűnek tűnő kép megalkotása nem mindig egyszerű. Valószínűleg az okozott gondot, hogy pontosan tudtuk, mit akarunk látni, és nem voltunk elégedettek, amíg nem az jelent meg a monitoron, amit odaképzeltünk.

Dáviddal és Sanyival komolyan dolgoztunk, Dalma is besegített – de végül is elkészült a címlapfotó is.

Nem ételfotót terveztem oda, annak dacára sem, hogy az ételekkel foglalkozó könyvek címlapján többnyire ételfotók díszelegnek, nyáltermelésre és vásárlásra késztetve azokat, akik megpillantják. De mivel ez nem egy hagyományos szakácskönyv, a címlap sem lett hagyományos… Az üres tányér pedig talán arra utal, hogy a könyvben sok-sok ötlet van arra, hogyan-mivel is lehetne megtölteni azt a tányért.

Most pedig lement az anyag a nyomdába, egy-két utolsó korrigálás, és április 14-re készen lesz a könyv, hiszen április 16-án, 16 órakor dedikálás a Nemzetközi Könyvfesztiválon, az Aréna kiadó standjánál!

 

No comments

Be the first one to leave a comment.

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.


____________________________

 

július 2019
H K S C P S V
« szept    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

 

Rémséf: Blumenthal otthon – meg az ötfűszeres kacsamell

Rémséf: Blumenthal otthon – meg az ötfűszeres kacsamell

      A csöndesen, de megátalkodottan excentrikus Blumenthalt nézni ugyan szeretjük, talán a főztjét is megkóstolnánk,...

 
A nagy guacamole-vita

A nagy guacamole-vita

      A guacamole az egyik legjobb nyári (meg téli, tavaszi, őszi) mártogatós, a jellegtelen avokádó lenyűgöző...

 
Portobello csodája

Portobello csodája

      Az ember gyanútlanul azt hihetné, hogy Portobello valami szívbemászó olasz kikötőváros, a Földközi-tenger...

 
A csőre töltött grillszezon

A csőre töltött grillszezon

      A grillezés évről évre egyre kevésbé nemzetidegen a borongós magyar lélektől. Talán ebben a sokat...

 
Babra, magyar!

Babra, magyar!

      Ha egyszer egy üzlet beindul… – szokták sóhajtozni, s Bud Spencernek – azaz Carlo Pedersolinak –...

 
A húsvéti kalács unokahúga: az igazi briós

A húsvéti kalács unokahúga: az igazi briós

      Ha eluntátok, hogy húsvétra kalácsot fonjatok, akkor süssetek brióst, amely nem teljesen úgy készül,...

 
Egy zsák újkrumplit cipel a tavasz

Egy zsák újkrumplit cipel a tavasz

        Konyhánkban évek óta a harmatos lelkű újburgonya meg az ujjaink közül csintalanul ki-kiugráló...

 
 

Német blogok