Archive for február 29th, 2012

 







____________________________

 

február 2012
H K S C P S V
« jan   márc »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829  

 

Rémséf: Blumenthal otthon – meg az ötfűszeres kacsamell

Rémséf: Blumenthal otthon – meg az ötfűszeres kacsamell

A csöndesen, de megátalkodottan excentrikus Blumenthalt nézni ugyan szeretjük, talán a főztjét is megkóstolnánk, ha megfizethetnénk, de hogy szakácskönyvet...

 
A nagy guacamole-vita

A nagy guacamole-vita

A guacamole az egyik legjobb nyári (meg téli, tavaszi, őszi) mártogatós, a jellegtelen avokádó lenyűgöző átváltozása, kisebb bibliai csoda, amelynek...

 
Portobello csodája

Portobello csodája

Az ember gyanútlanul azt hihetné, hogy Portobello valami szívbemászó olasz kikötőváros, a Földközi-tenger fürdőzésre csábító azúrvízébe leszakadó...

 
A csőre töltött grillszezon

A csőre töltött grillszezon

A grillezés évről évre egyre kevésbé nemzetidegen a borongós magyar lélektől. Talán ebben a sokat emlegetett klímaváltozás is közrejátszik, hiszen...

 
Babra, magyar!

Babra, magyar!

Ha egyszer egy üzlet beindul… – szokták sóhajtozni, s Bud Spencernek – azaz Carlo Pedersolinak – nyolcvanon túl indult be az írás. Két önéletrajzi...

 
 
Good luck, GoodFood!

Good luck, GoodFood!

Megérkezett. Ma. Nem mondom, hogy vártuk, hisz’ nem tudtuk, hogy úton van-e, de most, hogy megérkezett, már tudjuk, hogy eddig hiányzott. A sok híres női magazin után végre beszivárgott hozzánk a világ egyik leghíresebb gasztronómiai magazinja, a BBC GoodFood, amely több mint 22 éve uralja a brit piacot, jelenik meg sok másik országban, és amely more »